Bonde-Per ställs mot väggen för sitt beteende


Det är dålig stämning på Per Sundins gård.
I onsdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” konfronteras bonden av de ilskna brevskrivarna.
– Han ignorerar mig fullständigt, säger Anneli Runnervik i programmet.Per Sundin, 56, hamnar i trubbel i onsdagens avsnitt av ”Bonde söker fru”, som sänds i TV4 klockan 20.00. Anledningen? Det är dålig stämning på gården, vilket inte minst påverkar två av brevskrivarna.
– Jag var jätteglad när jag åkte hem i torsdags kväll i och med att vi hade pussats lite. Det kändes helt annorlunda, vi hade haft det mysigt. Då kände jag wow, det här kanske kan bli någonting. Men nu känns det bara så här… äh. Han ignorerade mig fullständigt på dansen, säger Anneli Runnervik, 52, i programmet och fortsätter:
– Nu har han stängt av. Det har blivit en annorlunda stämning. Det är något tryckande faktiskt. Jag tror inte han vet vad han vill överhuvudtaget.

LÄS MER: Stora ilskan efter ”Bonde söker fru

Annette Staaf, 56, håller med:
– De gånger som jag har öppnat upp mig för Per… och jag har blivit väldigt berörd och till och med kommit i tårar. Han blir väldigt känslosam och han har hållit om mig. Jag har verkligen känt den här värmen som finns i Per de gångerna. Men just nu tycker jag att Per är avvaktande som person. Jag upplever det som att han håller igen väldigt mycket med sin egen personlighet, säger hon i programmet.

När Anneli Runnervik och Annette Staaf går på promenad för att diskutera den märkliga stämningen på gården blir stämningen ännu mer irriterad.
– Jag tycker att Per har ändrat sig radikalt, säger Anneli Runnervik.
Annette Staaf:
– Jag tycker inte att han visar några känslor längre. Det känns som att han har stängt av lite.
Anneli Runnervik håller med:
– Fullständigt!

LÄS MER: Sigrids krav ändrar ”Bonde söker fru”

Annette Staaf berättar då att hon har känslor för Per Sundin.
– Men de avtar ju när han inte visar någonting, så är det ju.
– Ja, vad fasen ska jag här och göra när han bara ignorerar mig, fyller Anneli Runnervik i.
De två friarna väljer då att konfrontera Per Sundin för att kräva att han ska visa lite mer känslor.
Men stämningen blir då ännu mer tryckt, inte minst för att Per Sundin sitter och hånglar med den tredje brevskrivaren Carola Kalenda, 50.

Se artikeln här:


Cred & Källa: Bonde-Per ställs mot väggen för sitt beteende