"Bonde"-Leonora bryter med sitt ex – Expressen


Leonora Vilhelmsson hittade kärleken genom ”Bonde söker fru” – men kamerorna hann inte med.

Hon hoppade av programmet efter mötet med Louise Eriksson, men förhållandet varade inte länge. Nu berättar hon att hon träffat en ny kvinna.

– Hon kontaktade mig via Instagram och hon ger mig så mycket vackert för mitt inre, säger Leonora Vilhelmsson till Hänt.

Leonora Vilhelmsson, 40, gick in i ”Bonde söker fru” med ett öppet hjärta – och lämnade programmet innan det knappt hade börjat.

Kärestan Louise Eriksson, 27, fanns bland brevskrivarna, och de två inledde ett förhållande under förproduktionen. Därför var det ingen idé för Leonora Vilhelmsson att vara kvar i ”Bonde söker fru”.

– Vi sade till produktionen att vi ville ställa in de andra brevskrivarna. Vi ville inte att människor skulle komma dit eftersom vi redan hade funnit kärleken, har Leonora Vilhelmsson tidigare sagt.

LÄS MER: Leonoras kärleksbeslut efter ”Bonde söker fru”

Försöker komma över exet

Leonora och Louise förlovade sig och flyttade ihop – men förhållandet varade inte länge.

Leonora Vilhelmsson berättar nu för Hänt att hon arbetar på att komma över Louise.

– Just nu är jag klar i huvudet med att Louise inte ska vara i mitt och Mollies liv, men hjärtats dörr har inte stängts helt, så lite jobb återstår där. Men jag tror på kärleken jag vet hur otroligt vackert det är att älska och att älskas. Jag är på tok för bra för att leva ensam så jag håller dörrarna öppna, säger hon till Hänt.

Louise Eriksson och Leonora Vilhelmsson.

Har träffat en ny kvinna – via Instagram

Men kanske blir sorgearbetet lättare nu – Leonora har nämligen träffat en ny kvinna, en konstnär.

– Jag hade gärna berättat mer om fröken konstnär men vi är i ett tidigt skede, hon kontaktade mej via Instagram och hon ger mej så mycket vackert för mitt inre. Vi är lika, livfulla och lekfulla, säger Leonora Vilhelmsson till Hänt.

Ännu har Leonora och den nya kvinnan inte träffats. Men hon säger till Hänt:

– Jul och en Thailandsresa med min dotter ska ske innan jag hoppar upp helt i sadeln och ger mej ut för att träffa kvinnan i mitt liv. Men jag vet att hon finns, jag vet bara inte riktigt var.

LÄS MER: Leonoras och Louises kärlekshistoria

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt att läsa här:Källa: "Bonde"-Leonora bryter med sitt ex – Expressen