Bonde-Eriks nya bröllopsbesked – Expressen


Erik Bäckman och Linnea Åberg fann varandra i TV4-serien ”Bonde söker fru”.

De förlovade sig kort därefter – men nu skjuts bröllopet upp på obestämd tid.

–  Vi ska fokusera på gården, säger Linnea Åberg till Hänt.

Erik Bäckman, 21, och Linnea Åberg, 21, hittade kärleken i förra årets omgång av ”Bonde söker fru”. De förlovade sig i vintras och berättade då om att de planerade att gifta sig under 2017. Men nu ser det ut att dröja innan det blir bröllop.

– Vi har inte hunnit prata om det, det är så mycket annat. Vi har flyttat fram det lite. Vi ska fokusera på gården, det ska renoveras lite så vi vill få det färdigt först, säger Linnea Åberg till Hänt.

Ska köpa gård tillsammans

Men det unga paret har mycket på gång ändå.

Nu planerar de att köpa en gård i Hälsingland tillsammans.

– Det är inte klart än med gården så vi ska bo hos mamma ett tag. Det är en speciell gård vi har fastnat lite extra för, den ligger utanför Edsbyn. Vi väntar på besked från banken så det är inte klart än, säger Linnea Åberg till Hänt.

Skulle köpet gå i lås kan det bli aktuellt med både bröllop och barn, rapporterar Hänt.

Var kära innan programmet

Paret har tidigare berättat att de föll för varandra redan innan de träffades i programmet.

Linnea Åberg såg Erik Bäckman på tv när bönderna presenterades för allra första gången och fick då idén att skriva till honom på Facebook.

– ”Gud vad söt!” skrek jag och tänkte att jag måste skriva till honom, och det gjorde jag, har hon sagt till Jönköpings-Posten.

De fortsatte att skriva till varandra, och till slut lyckades Erik Bäckman få henne att skriva ett brev för att få vara med i ”Bonde säker fru”.

– Jag fastnade för Linnea redan innan programmet. Hon ville inte vara med i tv men jag övertalade henne att skriva brevet ändå. Allting stämde. Hon är min drömtjej, har Erik Bäckman sagt till Jönköpings-Posten.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Se artikeln här:Källa: Bonde-Eriks nya bröllopsbesked – Expressen