Bonde-Erik och Linnea var kära innan Bonde söker fru | Nöje – Expressen


De föll för varandra i ”Bonde söker fru” – eller?

Men nu avslöjar Bonde-Erik Bäckman att han föll för sin Linnea Åberg redan innan programmet – när de pratade på Facebook.

– Jag fastnade för Linnea redan innan programmet, säger Erik Bäckman till Jönköpings-Posten.

Erik Bäckman, 21, och Linnea Åberg, 21, träffades för första gången i ”Bonde söker fru” – men det nyförlovade paret var inte främlingar.

Linnea Åberg såg Erik Bäckman på tv när bönderna presenterades för allra första gången, och föll pladask med en gång.

– ”Gud vad söt!” skrek jag och tänkte att jag måste skriva till honom, och det gjorde jag, säger Linnea Åberg till Jönköpings-Posten.

Paret började prata på Facebook och höll kontakten en längre tid. Det var i slutändan Erik Bäckman som övertygade Linnea Åberg att skriva ett brev för att vara med i ”Bonde söker fru”.

– Jag fastnade för Linnea redan innan programmet. Hon ville inte vara med i tv men jag övertalade henne att skriva brevet ändå. Allting stämde. Hon är min drömtjej. En sak som var ganska kul som hon skrev var att hon vill bli hemmafru och att hon gärna diskar och lagar mat, säger Erik Bäckman till Jönköpings-Posten.

LÄS MER: Bonde-Erik och Linnea säljer gården

LÄS MER: Erik och Linneas dröm om barn

Linnea fick bo på gården tillsammans med de andra brevskrivarna Lina Ilar, My Niklasson och Lina Eriksson under nio dagar av ”Bonde söker fru”-inspelning. Paret ville redan då berätta hur läget låg till för de andra – men fick inte för produktionsteamet.

– Jag sa till tv-teamet att jag bara ville ha Linnea och vi ville tala om det för de andra tjejerna eftersom de kände det på sig men vi fick inte säga något för produktionsteamet. Det kändes väldigt jobbigt att behöva vara tyst, säger Erik Bäckman.

Erik och Linnea kritiserar också TV4 för att de klippt in svar på andra frågor för att upplägget i tv skulle hålla.

– Vi tyckte att det var tråkigt att förstöra en story som är så fin bara för att skapa bra tv. De gjorde långa intervjuer bara för att få just de svaren de ville ha och sen klippte de hursomhelst, säger Linnea Åberg.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Se mer här:Källa: Bonde-Erik och Linnea var kära innan Bonde söker fru | Nöje – Expressen