Big Brother tvingades stoppa sin sändning – Expressen


Det blev stökigt i ”Big Brother”-huset under natten till onsdag då Sondre, Anton, John och Thorbjörn hamnade i bråk efter ett svartsjukedrama. Stämningen blev så upprörd att Big Brother valde att inte sända bråket via sin livefeed.

– Ta ett steg tillbaka före jag knäcker din nacke, hotade Thorbjörn mitt i ilskan.

Nu är fyra deltagare autonominerade och kan tvingas lämna huset.

Nattens festande i ”Big Brother” urartade i ett bråk som gick så långt att produktionen valde att stoppa sin livefeed från huset. I stället visades en logga med röd bakgrund för tittarna.

”Mycket har varit väldigt obegripligt eftersom BB satte i gång censur större delen av de värsta bråken. Så det är mycket som man inte riktigt hänger med på”, kommenterar en användare i en Facebookgrupp om programmet.

Andra är irriterade på att man valde att bryta sändningen.

Vad tittarna inte fick se när produktionen stoppade sändningen var utöver bråket även att Sondre, Anton, John och Thorbjörn kallades in i bikten för att ha brutit mot reglerna i och med bråket.

Nu är de fyra killarna autonominerade och riskerar att tvingas lämna huset.

– Vi har ett ansvar för deltagarna, om vi märker att det börjar hetta till så måste någon gå in och tala till dem och säga att de måste skärpa till sig, säger programledaren Adam Alsing och fortsätter:

– Det togs några grepp men utdelades inga knytnävar, vi hann avstyra det.

Grälet började efter att Anna lämnat utegården tillsammans med Anton för att prata i ett enskilt rum. Något som fick Thorbjörn, som under en tid haft en flört med Anna, att reagera.

– Ta ett steg tillbaka före jag knäcker din nacke, hörs Thorbjörn säga till Anton efter att han konfronterat Anna och Anton som pratat med varandra inne i rummet.

Fortsätt att läsa här:


Källa: Big Brother tvingades stoppa sin sändning – Expressen