Annika Sjöö: “Jag gillar inte att ha för mycket smink”


Av: Lovisa CarlbergPublicerat: 29 October 2016Varje vecka träffar vi inspirerande profiler som berättar om sin syn på skönhet och som delar med sig av sina bästa skönhetstips och -tricks. Den här veckan har vi träffat snygga Annika Sjöö som du säkert känner igen från programmet Let’s Dance! Hon är kokboksförfattare, föreläsare och bloggar om sitt liv på sin egen hemsida. I höst blir hon ny programledare för “Du är vad du äter” på tv 3.Vad måste alltid finnas i din sminkväska?– Concealer och ögonbrynspenna (har knappt några ögonbryn!)Hur lång tid lägger du på din skönhetsrutin varje dag?– Inte så lång tid. Kanske 20 min max.Har du några knep som du tycker fler borde känna till?– Nej, har inte så bra koll!När känner du dig som allra snyggast?– På sommaren när jag slipper sminka mig och känner mig fräsch ändå!Vilka är dina favoritmärken

Läs mer:


Läs mer: Annika Sjöö: “Jag gillar inte att ha för mycket smink”