Alldeles utmärkt hårvatten!


betyg 3

Jag gillar verkligen hair tonic (eller hårvatten som vi säger i Sverige) och jag brukar använda det efter att jag tvättat eller sköljt ur håret. Alkoholen gör extra rent och de innehåller även ingredienser som återfuktar, fräschar upp och vårdar hårbotten. Hårvatten kan även användas som styling för vattenkammar look eller blandad med vatten i barberarens sprayflaska vid klippning. De doftar gott och höjer stämningen på barberarbesöket.

Eau De Quinine har en väldigt speciell doft. Granatäpple står det i beskrivningen. Doften är i alla fall väldigt söt och känns väldigt gammaldags. Kanske inte den fräschaste doft jag känt men jag tycker ändå om den.

Enligt Clubman kan hårvattnet även användas som rakvatten vilket jag ännu inte hunnit testa tyvärr men jag kan tänka mig att det funkar alldeles utmärkt då den är till för att återfukta skalpen. Vattnet kommer i en stor plastflaska på 370 ml med skruvkork. Generös mängd och bra pris.

recension hårvatten

En sak att tänka på; Den är RÖD! Väldigt röd! Det syns inte i håret men det går inte att undvika att spilla lite omkring sig om man häller ut i handen och applicerar i håret. Jag brukar stå vid badkaret när jag har i det i håret och stänket som hamnar i badkaret ser ut som rödvin! Tänk på detta om du har vita kläder eller vita handdukar i närheten.

Som hårvatten tycker jag den funkar alldeles utmärkt och doften är fin men är inte den bästa i Clubman-linjen. Unik är den i alla fall. Personligen tycker jag Clubman Pinaud Hair Tonic doftar bäst.

testpilotsrecension

Fortsätt läsa:

Originalartikeln: Alldeles utmärkt hårvatten!