6 glutenfria baktips – få samma resultat som när du bakar med gluten

I SAMARBETE MED RISENTA Idag är det många som av olika anledningar utesluter gluten ur kosten. En vanlig missuppfattning är att det är krångligare att baka med glutenfria produkter – men det stämmer inte. Här är sex smarta tips som gör det enklare att baka utan att använda gluten.Har du aldrig bakat med glutenfria produkter förut så kommer du märka att det är annorlunda än att baka med de vanliga mjölsorterna vete, råg och korn. Gluten gör att degen blir smidigare och får bra jäsegenskaper – men det finns glutenfria alternativ och smarta knep som ger samma effekter.1. Så får du till den perfekta degenIstället för gluten kan du i din deg använda fiberrikt psylliumhusk tillsammans med stärkelserika mjölsorter.

Fortsätt att läsa här:


Läs mer: 6 glutenfria baktips – få samma resultat som när du bakar med gluten


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *